Monday, 21 March 2011

Study Week

Assalamualaikum..

Lagi dua minggu nak study week. tak sabarnya nak duk relek kat umah..Eh, suka ati jer..nama pun study week. So kene laa study kan. Arghh tensionnya!!..bukan balik umah sjer nih, tapi kena prepare untuk Final Exam.18/42011.Cepat betol masa berlalu kan..pejam celik dah bulan 4. Dah nak abis blaja pon. Drill pon tak pandai-pandai lagi. aih, camne nih nak amik exam.Harap-harap lulus dengan jayanya.dapat pointer yang best untuk didengar dan dibaca. amin..Lepas nih tak tau laa nak wat pe. Takde perancangan lagi. Tak tau nak sambong or kerja.huhu..Confius-confius..Tak pun jadi jew geng kakak aku kat umah tuh. Tambah sorang lagi penganggur. haha..baru gempak. mesti pening kepala ayah aku. wat abis beras jer. eh, takpe. aku makan nasik sikit je. takde effect pape pun.kihkih..




kami suka snap pic lepas abis claz

 
 huh..penatnya saya


Jom drill



No comments:

Post a Comment