Wednesday, 30 March 2011

Secret Garden !

Assalamualaikum...


Kali nih just nak share tentang cerita korea yang baru aku tengok..iaitu Secret Garden.sangat-sangat la best dan memang best laa.Terbaik!!..actually saje je nak layan drama korea nih coz da nak dekat final. Otak ngah serabut  ngan test, kuiz dan macam-macam lagi lah. So kene la release tension kan. Cara ye tengok cite korea..sebab pelakon korea nih ensem-ensem. hilang tension aku, teehee..

Sape yang blom tengok tuh, sila-sila la tengok ye..tengok kat you tube je..tak payah nak beli-beli cd. membazir jew.tengok sekali je pon. Lain la kalo korang excited kan. tapi pastikan tenet korang laju ea. nanti takde feel nak tengok...









                                          
     kacak tak pakwe saya??..haha..




No comments:

Post a Comment