Wednesday, 30 March 2011

Secret Garden !

Assalamualaikum...


Kali nih just nak share tentang cerita korea yang baru aku tengok..iaitu Secret Garden.sangat-sangat la best dan memang best laa.Terbaik!!..actually saje je nak layan drama korea nih coz da nak dekat final. Otak ngah serabut  ngan test, kuiz dan macam-macam lagi lah. So kene la release tension kan. Cara ye tengok cite korea..sebab pelakon korea nih ensem-ensem. hilang tension aku, teehee..

Sape yang blom tengok tuh, sila-sila la tengok ye..tengok kat you tube je..tak payah nak beli-beli cd. membazir jew.tengok sekali je pon. Lain la kalo korang excited kan. tapi pastikan tenet korang laju ea. nanti takde feel nak tengok...









                                          
     kacak tak pakwe saya??..haha..




Monday, 21 March 2011

Study Week

Assalamualaikum..

Lagi dua minggu nak study week. tak sabarnya nak duk relek kat umah..Eh, suka ati jer..nama pun study week. So kene laa study kan. Arghh tensionnya!!..bukan balik umah sjer nih, tapi kena prepare untuk Final Exam.18/42011.Cepat betol masa berlalu kan..pejam celik dah bulan 4. Dah nak abis blaja pon. Drill pon tak pandai-pandai lagi. aih, camne nih nak amik exam.Harap-harap lulus dengan jayanya.dapat pointer yang best untuk didengar dan dibaca. amin..Lepas nih tak tau laa nak wat pe. Takde perancangan lagi. Tak tau nak sambong or kerja.huhu..Confius-confius..Tak pun jadi jew geng kakak aku kat umah tuh. Tambah sorang lagi penganggur. haha..baru gempak. mesti pening kepala ayah aku. wat abis beras jer. eh, takpe. aku makan nasik sikit je. takde effect pape pun.kihkih..




kami suka snap pic lepas abis claz

 
 huh..penatnya saya


Jom drill



Sunday, 20 March 2011

Dinner DSK

Assalamualaikum.

First entry. Nak cakap pasal dinner DSK. Apa itu DSK??..Diploma Sains Kesetiusahaan. Setiap sem kitaorang ada satu dinner. Dinner nih akan dihandle oleh student last sem. Senior laa. Masa ni lah semua student nak melaram. cam artis. mekap tebal2 sampai orang tak kenal.huhu.. Aku tak ea. aku n the geng natural beauty..eh takde lah..biasa-biasa jerr. Setakat 2 tahun blaja nih, kitaorang buat kat hotel laa. Antaranya, vistana n Duta Village. Last sem pun vistana jugak. Bosan sungguh!..Tema Dinner mesti la ada. Masa sem 1 temanya gold, sem 2..pe tah. tak ingat. sem nie english style!!


Pergi Dinner nih takde laa best sangat, tapi yang paling best adalah MAKAN!! makan kat hotel mesti la bez dan lazat-lazat kan. Selagi tak boleh makan, sume muka gelisah jew. Bila stat makan semua da tak pandang kiri kanan. Fokus!!fokus tu penting. Baru kenyang. teehee...Persembahan kat depan pun tengok gitu-gitu jer. Tapi bila dinner sem 4, tak masyuk laa coz menunya chinese. Not my taste lah. seten-seten jer i suke huhu. Tak kenyang!! sob..sob..



 sem satu. muke suci jer.

 ngan senior.

masa nih i sem 2...

nih plak konsep hari keluarga




sem 4 at vistana.wif ina

wif ain



best tak??

saya suke yang ini!!