Sunday, 20 March 2011

Dinner DSK

Assalamualaikum.

First entry. Nak cakap pasal dinner DSK. Apa itu DSK??..Diploma Sains Kesetiusahaan. Setiap sem kitaorang ada satu dinner. Dinner nih akan dihandle oleh student last sem. Senior laa. Masa ni lah semua student nak melaram. cam artis. mekap tebal2 sampai orang tak kenal.huhu.. Aku tak ea. aku n the geng natural beauty..eh takde lah..biasa-biasa jerr. Setakat 2 tahun blaja nih, kitaorang buat kat hotel laa. Antaranya, vistana n Duta Village. Last sem pun vistana jugak. Bosan sungguh!..Tema Dinner mesti la ada. Masa sem 1 temanya gold, sem 2..pe tah. tak ingat. sem nie english style!!


Pergi Dinner nih takde laa best sangat, tapi yang paling best adalah MAKAN!! makan kat hotel mesti la bez dan lazat-lazat kan. Selagi tak boleh makan, sume muka gelisah jew. Bila stat makan semua da tak pandang kiri kanan. Fokus!!fokus tu penting. Baru kenyang. teehee...Persembahan kat depan pun tengok gitu-gitu jer. Tapi bila dinner sem 4, tak masyuk laa coz menunya chinese. Not my taste lah. seten-seten jer i suke huhu. Tak kenyang!! sob..sob..



 sem satu. muke suci jer.

 ngan senior.

masa nih i sem 2...

nih plak konsep hari keluarga




sem 4 at vistana.wif ina

wif ain



best tak??

saya suke yang ini!!



1 comment:

  1. ayu nye kwan kite nie...i likeee....hehehe....
    Sejak bile pndai berblogging nie...x bg tau kiter pon....sobsobsob...hehehe...=)

    ReplyDelete